diumenge, 26 de setembre del 2010

INSTRUCCIONS


Per veure millor les fotografies, primer heu de clicar quan surt la mà a sobre de la fotografia inicial, aleshores surten totes petites. Ara aneu a clicar on diu: “Presentación de diapositivas” si voleu veure-les amb pantalla completa, premeu F11, i llavors cada 3 segons canvia la fotografia. Podeu posar pausa, més segons o passar-les manualment. Recordeu que les fotografies surten de forma continuada i l’última va enllaçada amb la primera, es a dir no s’ha acaba mai. Per sortir premeu Esc i torneu al bloc anant prement la fletxeta de la part esquerra a dalt de la pantalla de l’ordinador.

Per veure les pel•lícules i vídeos, primer heu de clicar quan surt la mà a sobre de la pantalla inicial, encara que estigui de color negre. Llavors surt una pantalla petita, si voleu veure-la amb pantalla completa, premeu unes fletxetes que hi ha a la pantalla de la pel•lícula o vídeo, a la part de baix al costat dret i al costat esquerre hi ha un botó per posar pausa. Per sortir premeu Esc i torneu al bloc anant prement la fletxeta de la part esquerra a dalt de la pantalla de l’ordinador.

Per Veure els jocs, primer heu de clicar quan surt la mà a sobre de la pantalla inicial, a vegades has de tornar a clicar per veure’l a pantalla completa o en alguns clicar sobre les lletres de l’adreça. I ja podeu començar seguint les instruccions pròpies de cada joc. Per tornar al bloc aneu prement la fletxeta de la part esquerra a dalt de la pantalla de l'ordinador.

Per veure totes les entrades, a la part dreta del bloc, premeu a sobre l’any, si premeu a sobre d’un mes, veure les entrades d’aquell mes o cliqueu a sobre d’una entrada que us interessi més, per tornar al bloc aneu prement la fletxeta de la part esquerra a dalt de la pantalla de l'ordinador.

“Bon visionat”!!!!

dimecres, 22 de setembre del 2010